2024Traditionele kerstpakketten

Is kerstpakketten bestellen ieder jaar weer een uitdaging? Weet je niet goed wat de mogelijkheden allemaal zijn? Met ruim 30 jaar ervaring op het gebied van traditionele kerstpakketten ben je bij ons op het juiste adres! Net als voorgaande jaren heeft Kerstpakketten.nl ook in 2022 haar pakketten weer met liefde en aandacht samengesteld. Een kerstpakket of kerstattentie zorgt dat de medewerkers zich gewaardeerd voelen en betrokken blijven. Kerstpakketten.nl helpt graag bij het kiezen van de perfecte traditionele kerstpakketten!

Om je sneller en doelgerichter te helpen hebben wij een website gericht op de traditionele kerstpakketten. En wat is nu makkelijk dan www.kerstpakketten.nl?

Kerstpakketten.nl

Kerstpakketten tot €25,-

Kerstpakketten van € 25,- tot € 35,-

Kerstpakketten van € 35,- tot € 45,-

Kerstpakketten van € 45,- tot € 150,-

KerstpakkettenInspiratie

Wat is een leuk kerstpakket?

Dat is natuurlijk de grote vraag! In ons ruime aanbod vind je gegarandeerd een kerstpakket die helemaal past bij alle medewerkers. Zo vind je luxe kerstpakketten met bijvoorbeeld een panini grill, een blender om onder andere smoothies te maken of een airfryer. Of kies een Rituals pakket met heerlijke ontspanningsproducten. Maar ook kerstpakketten speciaal voor mannen of vrouwen of zelfs duurzame kerstpakketten vind je in ons aanbod! 


Eigen unieke kerstpakketten samenstellen

Zoek je een écht uniek kerstpakket? Wanneer je meer dan 50 dezelfde pakketten wilt bestellen met een minimale waarde van € 1.500,- excl. BTW, kun je bij Kerstpakketten.nl de kerstpakketten samenstellen! Zo weet je zeker dat de pakketten helemaal bij je wensen en ideeën passen. Je kunt de pakketten telefonisch of via e-mail bestellen of je mag natuurlijk langskomen in onze showroom. Onze specialisten helpen graag bij het uitzoeken van passende kerstpakketten. Maak een afspraak om langs te komen door te bellen naar 088-5010444, dan zien we je graag in onze showroom!


Wist je dat je ook losse kerstpakketten kunt bestellen bij Kerstpakketten.nl? De vooraf samengestelde kerstpakketten zijn al verkrijgbaar vanaf 1 stuk!