Inclusief luxegeschenkverpakking

Omdat het natuurlijk leuk is om iets fysieks aan uw medewerkers te overhandigen, geeft u KerstcadeauKiezen in een mooie geschenkverpakking!

De luxe geschenkbox

De geschenkbox is van hoge kwaliteit en bevat het FSC-keurmerk. In de geschenkbox vind je de codekaart met de persoonlijke bestelcode, een drieluik met uitleg, een wenskaart met een persoonlijke boodschap vanuit jullie organisatie én een presentje naar keuze. Je ontvangt de geschenkbox geheel kosteloos.

 Geheel kosteloos bij afname van het online keuzecadeau
✓ Afgewerkt met softtouch laminaat en goudfolie logo
✓ Inclusief wenskaart met een persoonlijke boodschap én een presentje
✓ Formaat: 155mm x 122mm x 24mm
✓ Geschikt voor huis-aan-huis verzending

De feestelijkecadeau-enveloppe

In de enveloppe vindt u de voucher met de persoonlijke bestelcode en uitleg over het bestelproces. Ook is het mogelijk om een wenskaart met een persoonlijke boodschap toe te voegen. De enveloppen worden bij de gewenste locatie afgeleverd om uit te delen of kunnen tegen vergoeding op de huisadressen van uw medewerkers bezorgd worden.

 Geheel kosteloos bij afname van KerstcadeauKiezen
✓ Formaat: 162mm x 112mm
✓ Geschikt voor huis-aan-huis verzending
✓ Voeg een wenskaart toe met een persoonlijke boodschap (€ 0,20 p.s.)

Digitaleverzending

Wilt u de bestelcodes liever digitaal versturen? Geen probleem! Wij sturen de medewerkers op de door u gewenste datum een mailing toe, inclusief een voorwoord en logo van jullie organisatie.

 Geheel kosteloos bij afname van KerstcadeauKiezen
✓ Ruimte voor eigen logo en persoonlijke boodschap
✓ Mogelijkheid om medewerkers een reminder te sturen

Om de gegevens van uw medewerkers te beschermen en hun privacy te waarborgen, zullen we een verwerkersovereenkomst opstellen.