1

Bepaal uw budget per medewerker

Het keuzecadeau is beschikbaar vanaf € 20 en is met stappen van € 5 te verhogen tot elk gewenst bedrag. De medewerkers ontvangen een cadeauvoucher met een persoonlijke bestelcode, waarmee zij kunnen inloggen op onze feestelijke cadeau-website.

Het gekozen budget wordt voor de medewerkers omgezet in een puntenaantal, waarbij één punt gelijk staat aan een waarde van € 5, en toegevoegd aan de persoonlijke bestelcode. De punten kunnen flexibel besteed worden. Zo kunnen de medewerkers zelf kiezen of zij hun punten besteden aan één of meerdere cadeaus.

Komt een medewerker punten tekort? Via de cadeau-website kun je eenvoudig punten bijbestellen en betalen via iDEAL.

2

Kies de manier van geven

Om van het overhandigen van het cadeau een bijzonder moment te maken, wordt de voucher altijd aangeboden in een luxe geschenkverpakking. Hieraan kan een wenskaart worden toegevoegd met een persoonlijk bericht vanuit uw organisatie.

Digitaal versturen
Wilt u de persoonlijke bestelcode liever digitaal versturen? Geen probleem. Wij sturen de medewerkers op de door u gewenste datum een mailing toe, inclusief een voorwoord en logo van uw organisatie.

3

Wij personaliseren de cadeau-website voor u

De cadeau-website wordt gratis voorzien van een welkomstwoord en logo van uw organisatie, voor optimale herkenbaarheid. Wilt u de cadeau-website nóg persoonlijker maken? Voeg dan een videoboodschap toe!

Afhankelijk van het gekozen budget, hebben de medewerkers keuze uit ruim 300 tot meer dan 1.500 cadeaus. Van elektronica tot gereedschap, van accessoires tot tijdschriftabonnementen en van belevenissen tot cadeaukaarten. 

4

Wij leveren de geschenken

Wij komen de geschenkverpakkingen zelf bij u afleveren of versturen deze per post. Bij afname van KerstcadeauKiezen kunt u uw voorkeur voor de leveringsdatum doorgeven. De order wordt standaard op één adres (locatie) afgeleverd. Heeft u meerdere afleverlocaties of wilt u liever dat de geschenken huis-aan-huis worden verzonden? Geen probleem. Wij regelen alles van A tot Z.

5

Uw medewerkers kiezen hun favoriete cadeau

Binnen 24 uur na de levering, worden de persoonlijke bestelcodes geactiveerd. Uw medewerkers kunnen vanaf dat moment met hun persoonlijke bestelcode inloggen op mijnkerstcadeaukiezen.nl en één of meerdere cadeaus uitkiezen. Alle cadeaus worden binnen 48 uur gratis thuisbezorgd. De zending is eenvoudig via track & trace op elk gewenst moment te volgen. Voor vragen kunnen de medewerkers het gehele jaar terecht bij onze klantenservice.

Bestel direct KerstcadeauKiezen in een mooie geschenkverpakking!